Skip to main content

HVORFOR ACUVUE® kontaktlinser?

Hvorfor velge ACUVUE® kontaktlinser?

Vi hos ACUVUE® forstår hvor viktig synet ditt er for deg, og vi har gjort det til vårt mål å bli verdens ledende kontaktlinseselskap, dedikert til å lage produkter av høyeste kvalitet.

Langvarig komfort

ACUVUE® kontaktlinser er tynne og produsert i myke fleksible materialer som slipper oksygen gjennom til øynene dine. Vores patenterte fuktingsteknologier bidrar til å gi en myk silkeaktig følelse for optimal komfort.

Hjelp til å beskytte øynene mot solen

Solens skadelige ultrafiolette (UV)-stråler kan være akkurat like skadelige for øynene dine som for huden. Alle ACUVUE® kontaktlinser blokkerer mer enn 98 % av solens UVB-stråler og 85 % av UVA-stråler som standard.*

Kontaktlinser med UV-blokkerende filter dekker over hornhinnen og linsen i øynene dine og bidrar til ekstra beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Disse, kombinert med solbriller og en bredbremmet hatt, vil bidra til mer komplett beskyttelse for øynene dine.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Start din gratis* prøveperiode med ACUVUE® kontaktlinser i dag.

Få hjelp av en optiker til å finne den riktige typen ACUVUE® kontaktlinser for deg

*Eventuelle kostnader kan komme i tillegg, for eksempel kostnader knyttet til synsundersøkelse. Ta kontakt med din optiker for mer informasjon. Kun for norske innbyggere 18 år og eldre. En prøveperiode per person. Kvalifisering avhengig av godkjenning fra optiker.

En prøveperiode per person. Kvalifisering avhengig av godkjenning fra optiker. Gjelder kun optikere som deltar i kampanjen.

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering for å bidra til å gi beskyttelse mot skadelige UV-stråler til hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE beskyttende UV-absorberende briller eller solbriller fordi de ikke dekker hele øyet og området rundt. Du burde fortsette å bruke UV-absorberende briller som henvist av din optiker.