Skip to main content

HVILKE ER DE?

Hvert øye er unikt, og ACUVUE® er inspirert av dem alle. Derfor har alle kontaktlinsene våre unike øyeinspirerte innovasjoner, avansert teknologi utviklet for å fungere i samspill med øynene dine.

Det hele er en del av vår forpliktelse til å tilby deg et klart, komfortabelt og sunt syn, sånn at du kan fokusere på livet, ikke på linsene.

HUR FUNGERER DE?

Disse unike innovasjonene er tilgjengelige i ACUVUE® kontaktlinser og er designet for å bidra til å støtte komfort, klar syn og øyehelse.

Kontaktlinsene våre har en ultra-tynn, avsmalet kant som følger konturene av øyets naturlige form for maksimal kontaktlinsekomfort og en følelse av at nesten ingenting er der når du bruker dem1.

Kontaktlinsene våre inneholder en innebygget avansert fuktingrediens som hjelper øynene dine å føles fuktige hele dagen.

UV-stråling kan skade øyet. Derfor har alle våre kontaktlinser UV-blokkering, en avansert UV-absorberende ingrediens som bidrar til å beskytte øynene mot solens skadelige stråler*.

Vi har brukt kraften i antioksidanter og lagt dette til kontaktlinsene våre, med en antioksidantkapasitet fire ganger mer enn E-vitamin.2. Dette bidrar til å holde en viktig tårefilmkomponent i sin naturlige tilstand for å støtte bedre linsekomfort.

Vår pupilleoptimaliserte design for multifokal syn tar hensyn til den naturlige variasjonen i pupillestørrelsen for å tilby skarpt syn på alle avstander.

Hvis du har skjeve hornhinner trenger du linser som holder seg stabile hele dagen, men naturlige hode- og øyebevegelser kan få linsene til å rotere. Våre linser for skjeve hornhinner har 4 stabiliseringssoner som fungerer naturlig med øyelokkene og bruker kraften i øyets blunking for å holde linsen på rett sted.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Start din gratis* prøveperiode med ACUVUE® kontaktlinser i dag.

Få hjelp av en optiker til å finne den riktige typen ACUVUE® kontaktlinser for deg

1JJV data on file 2018 ACUVUE® Brand Contact Lenses Clinical Performance and Overall Material Properties.

2As shown in a laboratory study; on a mass basis.

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til beskyttelse mot skadelig UV-stråling mot hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE beskyttende UV-absorberende briller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og området rundt. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende briller som anbefalt av optikeren din.

Eventuelle kostnader kan komme i tillegg, for eksempel kostnader knyttet til synsundersøkelse. Ta kontakt med din optiker for mer informasjon. Se www.acuvue.no for vilkår og betingelser. Gjelder for personer over 18 år. Bare ett gratis tilbud per person. Krever nedlasting av gratiskupong.

ACUVUE® og EYE-INSPIRED er varemerker som tilhører Johnson & Johnson Services Inc. © Janssen-Cilag AS 2019.