HVORFOR ACUVUE® kontaktlinser?

Hvorfor velge ACUVUE® kontaktlinser?

Vi hos ACUVUE® forstår hvor viktig synet ditt er for deg, og vi har gjort det til vårt mål å bli verdens ledende kontaktlinseselskap, dedikert til å lage produkter av høyeste kvalitet.

Langvarig komfort

ACUVUE® kontaktlinser er tynne og produsert i myke fleksible materialer som slipper oksygen gjennom til øynene dine. Vores patenterte fuktingsteknologier bidrar til å gi en myk silkeaktig følelse for optimal komfort.

Hjelp til å beskytte øynene mot solen

Solens skadelige ultrafiolette (UV)-stråler kan være akkurat like skadelige for øynene dine som for huden. Alle ACUVUE® kontaktlinser blokkerer mer enn 98 % av solens UVB-stråler og 85 % av UVA-stråler som standard.**

Kontaktlinser med UV-blokkerende filter dekker over hornhinnen og linsen i øynene dine og bidrar til ekstra beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Disse, kombinert med solbriller og en bredbremmet hatt, vil bidra til mer komplett beskyttelse for øynene dine.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få gratis* ACUVUE® prøvelinser

Få hjelp av en optiker til å finne den riktige typen ACUVUE® kontaktlinser for deg

* Eventuelle kostnader kan komme i tillegg, for eksempel kostnader knyttet til kontaktlinseundersøkelse. Ta kontakt med din optiker for mer informasjon. Kun norske innbyggere 18 år og eldre. En prøveperiode per person. 

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering for å bidra til å gi beskyttelse mot skadelige UV-stråler til hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE beskyttende UV-absorberende briller eller solbriller fordi de ikke dekker hele øyet og området rundt. Du burde fortsette å bruke UV-absorberende briller som henvist av din optiker.