Nedenfor ser du hvordan du får 20% refusjon for dine ACUVUE® kontaktlinser

Trinn 1

Kjøp ACUVUE® kontaktlinser  i butikker tilknyttet C) Optikk i Norge i perioden 11. oktober 2021 – 31. desember 2021*

Trinn 2

Fyll ut skjemaet nedenfor fullstendig

Trinn 3

Last opp et bilde av kvitteringen direkte i skjemaet nedenfor

Trinn 4

Få 20% refusjon for kjøpet ditt innen 9 uker etter at du har fylt ut skjemaet

Når du har kjøpt dine ACUVUE® kontaktlinser*, fyller du ut skjemaet nedenfor og laster opp et bilde av kvitteringen. Pengene settes inn på bankkontoen din innen 9 uker etter at du har fylt ut skjemaet. Informasjonen din blir bare brukt til å gjennomføre refusjonen.

 

Vilkårene for deltakelse kan du se lenger ned på siden.

 

Vilkår for deltakelse

Vær oppmerksom på at dette tilbudet kun gis av deltagende optikere.
Denne kupongen kan ikke kombineres med andre kampanjer.
Du må være 18 år eller eldre for å delta i kampanjen.

Kun én (1) verdikupong kan innløses per kunde, og verdikupongen kan ikke overføres til en annen person. Verdikupongen gjelder ved kjøp av maksimalt to (2) 90-pk eller seks (6) 30-pk ACUVUE® OASYS 1-Day eller
ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM, under perioden 11 oktober 2021 – 31 desember 2021. Kostnad for synsundersøkelse inngår ikke i tilbakebetalingen, og gjelder kun kostnaden for produktene nevnt ovenfor.
Verdikupongen gjelder ikke for Linseboksen-abonnement.

Du vil motta en rabattkupong etter ditt kjøp og kan da motta en refusjon på 20% av prisen direkte til bankkontoen din. Rabattkupongen kan bare innløses i perioden 11. oktober 2021 – 31. desember 2021 og forutsetter at du legger ved en
kvittering for kjøpet. Dette tilbudet inkluderer maksimalt 400 rabattkuponger som er tilgjengelige hos C)Optikk butikker i Norge i perioden 11. oktober 2021–31. desember 2021.

Når du sender inn verdikupongen, godtar du bruken av dine personopplysninger som beskrevet her. Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er Janssen-Cilag AS. Vi vil bare bruke dine personopplysninger til å gjennomføre
utbetalingen. Dette vil skje i henhold til våre retningslinjer for personvern: https://www.acuvue.no/personvern. Vi vil gi dine personopplysninger til Valassis (databehandler) som kontrollerer om betingelsene for refusjon er oppfylt,
og som deretter foretar utbetaling til deg. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til bruk av dine personopplysninger og kreve alle data om deg slettet. Kontaktopplysninger finner du i våre retningslinjer for personvern:
https://www.acuvue.no/personvern. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at vi ikke vil være i stand til å utbetale refusjon til deg.

Det kan ta opptil 9 uker fra Valassis GmbH mottar rabattkupongen til refusjonen kan finne sted, da all informasjon må administreres riktig. Vær oppmerksom på at hvis ikke all informasjon som prisen på kontaktlinser etc. er fylt ut eller vedlagt rabattkupongen, kan ikke refusjon gjøres.

Den ansvarlige for kampanjen er Johnson & Johnson AB, et svensk selskap med organisasjonsnummer SE556063251401 og adresse Kolonnvägen 45, 170 67 Solna. Hvis du har spørsmål om kampanjen, ta kontakt på [email protected].