HVA ER DE?

Hvert øye er unikt, og ACUVUE® er inspirert av dem alle. Derfor har alle kontaktlinsene våre unike
EYE-INSPIREDTM Innovations -  avansert teknologi utviklet for å fungere i harmoni med øynene dine1.

Det hele er en del av vår forpliktelse til å tilby deg et klart, komfortabelt og sunt syn, slik at du kan fokusere mer på livet, og mindre på linsene.

HVORDAN FUNGERER DE?

Disse unike innovasjonene er tilgjengelige i ACUVUE® kontaktlinser og er designet for å bidra til å støtte komfort, klart syn og øyehelse.

Våre kontaktlinser har en supertynn avsmalnet kant som følger konturene av øyets naturlige form for maksimal kontaktlinsekomfort og en følelse av at nesten ingenting er der når du bruker dem1.

Våre kontaktlinser har et innebygd avansert fuktemolekyl som bidrar til å holde øynene dine fuktige hele dagen1.

UV-stråling kan skade øyet. Derfor har alle våre kontaktlinser UV-blokkering**, en avansert UV-absorberende ingrediens som bidrar til å beskytte øynene mot solens skadelige stråler.

Vi har utnyttet antioksidantenens kraft og bygget det inn i våre kontaktlinser, med 4 ganger så høy antioksidantkapasitet som vitamin E2. Dette bidrar til å holde en viktig tårefilmkomponent i sin naturlige tilstand for å støtte kontaktlinsekomfort4

Vårt pupilloptimaliserte design for multifokalt syn tar hensyn til den naturlige variasjonen i pupillstørrelse for å gi deg klart syn på nært, langt og på mellomavstand.3

Hvis du har skjeve hornhinner trenger du linser som holder seg stabile gjennom hele dagen, men naturlige hode- og øyebevegelser kan gjøre at linsene roterer. Våre linser for skjeve hornhinner har 4 stabiliseringssoner som arbeider naturlig sammen med øyelokkene og utnytter kraften i øyets blunking for å holde linsen på plass2.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få hjelp av en optiker til å finne den riktige typen ACUVUE® kontaktlinser for deg

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til beskyttelse mot skadelig UV-stråling mot hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE beskyttende UV-absorberende briller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og området rundt. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende briller som anbefalt av optikeren din. UV-stråling målt med -1,00 linse.  

1. JJV data på fil 2020. ACUVUE® Brand - EYE-INSPIRED™ INNOVATIONS.
2. JJV data på fil 2020. ACUVUE® Brand Contact Lenses for ASTIGMATISM - Overall Fitting Success, Orientation Position, Rotational Stability adn Vision Performance.  
3. JJV data på fil 2020. ACUVUE® PUPIL OPTIMIZED DESIGN TECHNOLOGY: JJV Contact Lenses, Design Features, and Associated Benefits. 
4. Fadli Z, Mahadevan S, Scales C. Antioxidant Capacity of a Phenolic Benzotriazole (Norbloc) in Soft Contact Lens Materials: A Benefit Beyond UV Blocking. IOVS 2018;59: ARVO E-Abstract