HVORFOR ACUVUE kontaktlinser?

Hva inspirerer vår kontaktlinsedesign?

Dine øyne er vår inspirasjon. I mer enn 30 år har vi arbeidet iherdig for å lage kontaktlinser som arbeider i harmoni med dine unike øyne, livsstil og dine synskorreksjonsbehov. Vi forstår hvor viktig synet ditt er for deg, og vi har gjort det til vårt mål å bli verdens ledende kontaktlinseselskap, dedikert til å lage produkter av høyeste kvalitet.

Følsomme øyne

Våre kontaktlinser er utformet for å arbeide sammen med øynene dine, for å bidra til å gi en komfortabel løsning så du kan se klart på nært hold og på avstand uten briller. Hvis du føler at øynene dine er ekstra følsomme, utsatt for irritasjon eller plages av allergier, har vi produkter nettopp for deg.

Komfort i krevende omgivelser

Du vil at kontaktlinsene skal føles komfortable, men av og til kan lange arbeidsdager med digitalt utstyr eller tørre og støvete omgivelser gjøre det ekstra krevende med kontaktlinsene du velger. For å se vårt produktutvalg spesielt utformet for å få øynene dine til å føles komfortable selv i krevende omgivelser, se nedenfor.

Utvidet bruk

Ser du etter flerdagslinser som kan brukes lenge hver dag? For å se vårt produktutvalg som er utformet for å bevare komforten i ukesvis, klikk nedenfor.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER