Bare ta for deg. Utforsk, lær et nytt språk, gå, løpe, skate, sykle eller klatre. Gjør noe utenom det vanlige og få verden til å virke større igjen. Gå og se. Se at du har mer å lære om livet, mer å oppleve og le av senere. Du har friheten til å nyte livet maksimalt og få mest mulig ut av hver mulighet. Det er din tur nå, ikke hold tilbake, bare ta for deg!

SE KLART. SE ANNERLEDES. OPPDAG KONTAKTLINSER.


HVA KAN FORVENTES AV KONTAKTLINSER

FRIHET

Kontaktlinser er enkle og pålitelige når du svetter eller vil holde samme tempo som vennene dine. Du kan også bruke dem under solbrillene dine.

SELVTILLIT & STIL

Kontaktlinser er tynne og usynlige på de dagene du vil se naturlig ut og ikke har lyst til å bruke briller, eller når du vil styrke selvtilliten din.

TEKNOLOGI & SPILL

Kontaktlinser gir et ubegrenset synsfelt når du bruker digitale enheter, samtidig som de hjelper til med å opprettholde følelsen av at øynene dine føles friske og komfortable over lengre tid.

VÆR & ELEMENTER

Er du fanget i snø- eller regnvær, eller beveger deg mellom rom med klimaanlegg og varmt vær? Når du bruker kontaktlinser trenger du ikke å tenke på fuktighet eller damp på brillene dine.

Å HA RÅD

Det finnes flere forskjellige alternativer for kontaktlinser, og avhengig av ditt syn og din livsstil kan du selv kontrollere kostnadene basert på hvor ofte du bruker linsene. Finn ut mer om de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for kontaktlinser i dag.


Finn ut hvordan du renser og steller linsene dine.