REISE MED KONTAKTLINSER

y613050-pc-9-ht.jpg

Kontaktlinser er glimrende for reiser. Disse reisetipsene vil sikre at turen går så glatt som mulig.

FLY MED KONTAKTLINSER

Den tørre kabinluften i fly kan tørke ut øynene dine og gjøre kontaktlinsene mindre komfortable enn vanlig. ACUVUE® kontaktlinser er utformet for å bevare fuktigheten og bidra til å holde øynene komfortable, friske og fuktige selv i slike krevende omgivelser. Ved lange flyvninger kan det likevel være verdt å bruke briller som også gjør det mulig å ta en lur.

Gjør reisen så komfortabel som mulig med disse nyttige tipsene:

Ha med en flaske eller enkeltdoser med fuktighetsdråper for å lindre tørre øyne og drikk rikelig med vann for å holde væskebalansen ved like.

Ta ut kontaktlinsene hvis du vil sove.

Hvis du bruker endagslinser bør du ta på et nytt par når du kommer frem.

Hvis du reiser til et solrikt sted eller et skianlegg, bør du vite på forhånd hvordan du best kan bidra til å beskytte øynene dine mot solen.

Husk å være forsiktig i nærheten av vann når du bruker linser, les mer her.

TIPS NÅR DU PAKKER TIL REISEN

Følg disse nyttige tipsene når du planlegger turen for å sikre at reisen med kontaktlinser blir en smidig og behagelig opplevelse.

Prøv endagslinser, siden du da ikke trenger å ta med linsevæske og linseetuier. Selv om du vanligvis bruker flerdagslinser, kan du spørre optikeren din om å prøve dagslinser, som nå er tilgjengelige for de fleste synsfeil.

Hvis du bruker flerdagslinser, bør du ta med ett eller to ekstra par i tilfelle du mister eller ødelegger de du bruker. Og ta med flaske i reisestørrelse for linsevæske og fuktighetsdråper.

Ta med det viktigste i håndbagasjen, for å unngå at det forsvinner på veien. Dette inkluderer ekstra kontaktlinser, brillene dine, linseetui og linsevæske i reisestørrelse, i tillegg til fuktighetsdråper. Pass på å ha linsevæsken i en ziplock pose i tilfelle lekkasje.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER