SPORT OG IDRETT MED KONTAKTLINSER

Enten du er en ekstremsport-entusiast eller bare jogger fra tid til annen, gir kontaktlinser deg friheten til å fokusere på idretten din.

Linsene gir deg klart syn i alle retninger uten at brilleinnfatningen begrenser synet.

De sklir ikke ned på nesen når du svetter eller fanger opp refleksjoner som forstyrret synet.

De dugger ikke eller dekkes av regnsprut, og går ikke i stykker hvis noe skulle treffe deg i ansiktet.

De kan brukes sammen med masker, hjelmer eller annet sportsutstyr på hodet.

Alle ACUVUE® kontaktlinser har innebygd ultrafiolett blokkering for å bidra til å beskytte øynene dine mot skadelige solstråler.**

HVA ER DIN SPORT?

Uansett hvilken sport du driver med, tilbyr kontaktlinser deg frihet til å prestere ditt beste.

HVILKE KONTAKTLINSER ER BEST FOR SPORTSAKTIVITETER?

ENDAGSLINSER

Du kan bruke dem i en dag og så kaste dem, uten bryderiet med rensing. I tillegg trenger du ikke å ha med deg linseetui som også må renses.

FLERDAGSLINSER

Du kan også velge flerdagslinser for daglig bruk, som du kan rense og lagre etter bruk, og bytte hver 2. uke eller en gang i måneden avhengig av linsen.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.