1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL KONTAKTLINSER

Presbyopi er en normal endring inne i øyet. Over tid så mister linsen inne i øyet sin fleksibilitet. Det er en gradvis prosess som vi legger merke til for eksempel når vi ikke kan fokusere klart når vi utfører våre daglige oppgaver – for eksempel når vi leser avis eller tekstmeldinger. Ofte begynner tilstanden i 40-årsalderen og selv om det er svært frustrerende, så er det en helt normal del av aldringsprosessen.

Når du får presbyopi så gir progressive kontaktlinser deg friheten til å se klart på alle avstander, uten av du behøver å bruker ekstra briller for å kompensere for endringen i synet.

Da man fikk presbyopi før i tiden så betydde det at man måtte erstatte kontaktlinsene med lesebriller, eller at man måtte godta et kompromiss med dårligere synskvalitet. Mange sluttet faktisk helt å bruke kontaktlinser. Men i dag så kan de som bruker kontaktlinser fortsette å nyte de samme fordelene med linser som de alltid har gjort.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL

ER DET MULIG MED FLERSTYRKE I EN KONTAKTLINSE?

Det enkle svaret er ja. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinser er designet til å passe dine synsbehov og sørger for å opprettholde skarpt syn for lange avstander, nært hold og alt mellom.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinser har et unikt design som egner seg for dine aktiviteter og lar deg se klart og tydelig for alle avstander. Enten du sitter foran dataskjermen, pusler puslespill med barna, ser på TV, løper joggetur eller leser en restaurantmeny så lar det optimaliserte designet til 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL deg se ting på nært hold, langt unna og alt mellom uten behov for lesebriller eller andre typer briller.

 

KOMFORT GJENNOM HELE DAGEN

Denne kontaktlinsen tilbyr deg komfort og beskyttelse gjennom hele dagen, og den hjelper ikke bare med synet. Den eksklusive LACREON®-teknologien fra ACUVUE® binder en fuktighet inne i linsen og sørger for en frisk følelse hver dag, linsene har også integrert UV-beskyttelse som helper til å beskytte deg mot store deler av solens farlige UV-stråling*.

 

HVA DU KAN FORVENTE NÅR DU FÅR TILPASSET KONTAKTLINSER

Alle kontaktlinsetilpassinger begynner med en vanlig synsprøve.

I løpet av synsprøven så kan du bli stillt en rekke spørsmål – og du vil kanskje ikke alltid forstå relevansen – men du kan være sikker på at din optiker bruker alle disse opplysningene til å skape et bilde av dine individuelle behov. Vurdering for kontaktlinsetilpasning vil alltid inkludere en grundig vurdering av din øyehelse.

For de fleste så ser alle kontaktlinser like ut, men de kan være svært forskjellige og din optiker vil forstå seg på alle disse forskjellene. Det er viktig at øyets overflate blir sjekket slik at man kan avgjøre det beste materialet for dine individuelle øyne.

De beste kontaktlinsene for deg er de som oppfyller dine individuelle behov, og disse anbefalingene kan bli gjort ut fra din synsprøve og diskusjonene dere har samt vurderingen av din øyehelse. Avhengig av resulatene så kan det hende at den beste kontaktlinsen for deg må bestilles, og du må kanskje innom for enda et besøk.

Denne kontaktlinsen vil deretter bli tilpasset for deg og den vil bli vurdert for å sikre at den passer som den skal. Da er det også på tide å sjekke synet igjen.

Din optiker kan forklare at det tar litt tid for øyet å vende seg til den nye måten å se på.

Før du reiser hjem med de første kontaktlinsene dine så må du lære hvordan du trygt håndterer linsene dine. Å sette inn og ta ut linser er som å knyte sko – det tar litt tid i begynnelsen men etter litt trening så blir det en vane som du gjør nesten uten å tenke.

Din optiker vil vanligvis planlegge en oppfølgingstime etter en eller to uker når du har hatt mulighet til å føle på hvordan det er å bruke linsene. Etter denne perioden så vil du ha erfart hvordan det er å bruke kontaktlinser i ‘den ekte verden’.

 

MOTTA EN GRATISPRØVE* 1-DAY ACUVUE® MULTIFOCAL 

 

Støtte for din bruk og vedlikehold av kontaktlinser

Hos ACUVUE® så er målet vårt å gjøre bruk av kontaktlinser så enkelt, sunt og komfortabelt som mulig. Om du er usikker på hvordan du skal håndtere kontaktlinsene dine, hvordan du setter dem inn og tar de ut, så kan du følge vår enkle trinn-for-trinn-metode her.

For mer informasjon om å bruke ACUVUE® sine endagslinser så kan du laste ned vår bruksanvisning her.