Enten du leter etter tettere relasjoner, større utfordringer eller spennende nye opplevelser, kan kontaktlinser hjelpe deg å se mer av verden med et klart og skarpt syn.

Ut og se...

Sett pris på skjønnheten i omgivelsene dine. Se hver detalj tydelig, selv om den er i kanten av synsfeltet ditt. Da får du mest mulig ut av øyeblikkene som er viktige for deg, uansett om du er langsynt, nærsynt, har skjeve hornhinner eller presbyopi.

Den mestselgende varemerkefamilien for kontaktlinser over hele verden1

Som den varemerkefamilien som selger flest kontaktlinser over hele verden1, er vi her på ACUVUE® ikke bare forpliktet til å hjelpe deg med å se bedre, men også å connecte bedre og leve bedre.

Se godt i alle situasjoner

Uansett hvilken tid på året det er, tilbyr kontaktlinser deg skarpt syn, friheten til å være aktiv og et naturlig utseende uten briller.

Vær selvsikker

Fra videoguider til tips og triks - vi har verktøyene som hjelper deg å være en kontaktlinsebrukere med selvtillit, klar til å gå ut og se verden.  

Se forskjellen og kom i gang i dag

Det kan virke litt skremmende, men å komme i gang med kontaktlinser trenger ikke være skummelt eller vanskelig. Vi kan hjelpe deg med å finne en optiker i nærheten.

Start din kontaktlinsereise her

1. Euromonitor International, Eyewear 2022 Edition, Value sales at RSP, all retails channels, 2020 data.