Enten du leter etter tettere relasjoner, større utfordringer eller spennende nye opplevelser, kan kontaktlinser hjelpe deg å se mer av verden med et klart og skarpt syn.

Ut og se...

Sett pris på skjønnheten i omgivelsene dine. Se hver detalj tydelig, selv om den er i kanten av synsfeltet ditt. Da får du mest mulig ut av øyeblikkene som er viktige for deg, uansett om du er langsynt, nærsynt, har skjeve hornhinner eller presbyopi.

Den mestselgende varemerkefamilien for kontaktlinser over hele verden1

Som den varemerkefamilien som selger flest kontaktlinser over hele verden1, er vi her på ACUVUE® ikke bare forpliktet til å hjelpe deg med å se bedre, men også å connecte bedre og leve bedre.

Se bra i alle situasjoner

Uansett hvilken tid på året det er, tilbyr kontaktlinser deg skarpt syn, friheten til å være aktiv og et naturlig utseende uten briller.

Ha selvtillit

Fra videoguider til tips og triks - vi har verktøyene som hjelper deg å være en kontaktlinsebrukere med selvtillit, klar til å gå ut og se verden.  

Se forskjellen og kom i gang i dag

Det kan virke litt skremmende, men å komme i gang med kontaktlinser trenger ikke være skummelt eller vanskelig. Hos ACUVUE® kan du være sikker fra første dag med en ikke-forpliktende periode med gratis* prøvelinser og en fornøydhetsgaranti2 når du kjøper dine linser. Vi kan også hjelpe deg med å finne en optiker i nærheten.

Start din kontaktlinsereise her

Få gratis* ACUVUE® prøvelinser idag

*Eventuelle kostnader kan komme i tillegg, for eksempel kostnader knyttet til kontaktlinseundersøkelse. Ta kontakt med din optiker for mer informasjon. Kun norske innbyggere 18 år og eldre. For fullstendige bruksbetingelser besøk https://www.acuvue.no/juridisk

1. Euromonitor International; Eyewear 2021 edition; value sales at rsp, all retail channels, 2019 data; "ACUVUE® family of brands" represents aggregated sales of following brands at GBN level: 1-Day ACUVUE®, ACUVUE® Oasys, ACUVUE® Advance, ACUVUE®, and ACUVUE®

2. Denne tilfredshetsgaranti er kun gyldig for ACUVUE® kontaktlinser som er kjøpt i Norge. Kun ett tilbakebetalingskrav per person. Kun tilbakebetalingskrav på et offisielt søknadsskjema vil bli akseptert. Alle tilbakebetalingskrav må gjøres innen 6 måneder etter kjøpet. For fullstendige bruksbetingelser besøk: https://www.acuvue.no/begynne-med-kontakt-linser/pengene-tilbake-garanti