Hvordan du får gratis* prøvelinser

HVA DU KAN FORVENTE DEG AV OPTIKEREN

Klar til å prøve kontaktlinser? Når du har funnet optikeren din, så er det dette du kan forvente deg av de regelmessige kontrollene.

DIN FØRSTE TIMEAVTALE FOR KONTAKTLINSER

Pass på at optikeren får beskjed om at du ønsker å prøve kontaktlinser når du avtaler time, siden den første timen ofte tar litt lengre tid enn en vanlig synsundersøkelse. Optikeren vil evaluere øyehelsen din og sjekke synet ditt, for å forsikre at kontaktlinser er egnet for dine synskorreksjonsbehov. Formen på øyet blir målt for at linsene skal kunne tilpasses nøyaktig. Optikeren vil vise deg hvordan du setter inn og tar ut linsene, og hvordan du steller dem. Hvis du har spørsmål må du ikke nøle med å spørre optikeren.

Etterkontroll

Cirka en uke etter du begynner å bli vant til linsene, kommer du tilbake til optikeren til en etterkontroll. Hvis du på noe tidspunkt før dette har bekymringer omkring komfort, syn eller håndtering av linsene, ta straks kontakt med optikeren. Hvis du elsker linsene dine og optikeren er fornøyd med at alt går bra, kan du legg inn din første linsebestilling.

Regelmessige kontroller

Dine synskorreksjonsbehov kan endre seg over tid. Pass på at du går til optikeren som anbefalt for å sjekke øyehelsen din og at du fortsatt har de riktige kontaktlinsene for ditt syn og dine behov.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få gratis* ACUVUE® prøvelinser

Eventuelle kostnader kan komme i tillegg, for eksempel kostnader knyttet til kontaktlinseundersøkelse. Ta kontakt med din optiker for mer informasjon. Kun norske innbyggere 18 år og eldre. En prøveperiode per person.