TILFREDSHET GARANTERT ELLER FÅ PENGENE TILBAKE

Vi er så sikre på at du vil bli fornøyd med dine ACUVUE® kontaktlinser at vi tilbyr fornøydhetsgaranti! Hvis du ikke er 100 % fornøyd med linsene dine, gir vi deg pengene tilbake. Finn ut hvordan nedenfor.

SLIK KREVER DU PENGENE TILBAKE

Før du sender inn et tilbakebetalingskrav, må du først kontakte optiker for å diskutere problemene med kontaktlinsene, da det kan være relatert til øyehelse eller syn.

Hvis du fortsatt vil sende inn en tilbakebetalingskrav, må din optiker validere kravet ditt med stempel, signatur og dato i anvist boks.

Fyll ut søknaden og send den sammen med kvittering og de resterende kontaktlinsene som beskrevet i "vilkår og betingelser" under.

Motta tilbaketalingen i posten. Dette kan ta 4-6 uker. For nærmere detaljer, se trinnvis instruksjon og Vilkår og betingelser under.

Vilkår og betingelser
1. Denne tilfredshetsgaranti er kun gyldig for ACUVUE® kontaktlinser som er kjøpt i Norge. 
2. Kun ett tilbakebetalingskrav per person. Tilbakebetalingskrav fra grupper eller organisasjoner er ikke tillatt. Kun tilbakebetalingskrav på et offisielt søknadsskjema vil bli akseptert. Instruksjonene i kravskjemaet inngår i disse vilkårene. 
3. Før du sender inn et tilbakebetalingskrav, må du først kontakte optiker for å diskutere problemene med kontaktlinsene, da det kan være relatert til øyehelse eller syn. Hvis du fortsatt vil sende inn en tilbakebetalingskrav, må din optiker validere kravet ditt med stempel, signatur og dato i henvist boks. 
4. Tilbakebetalingen utgjør 100 % av kostnadene for kontaktlinser, fraktkostnader til AREL-DATA og eventuelle bankgebyrer for overføring til konto. Gebyrer for synsundersøkelse, fraktkostnader ved linsekjøp eller andre tjenester er ikke inkludert i dette tilbudet og vil ikke bli refundert.
5. Alle tilbakebetalingskrav dekkes ved innskudd på konto. Beregn minst 30 dager for tilbakebetaling.
6. Johnson & Johnson AB er ikke ansvarlig for tilbakebetalingskrav som har gått tapt, forsinket eller skadet i posten. Tilbakebetalingskrav med utilstrekkelig data eller ufullstendig, skadet, kopiert, uleselig eller ikke inneholdende nødvendig bevis og kjøpt produkt vil bli avvist og vil ikke bli returnert. Bevis for postlegging er ikke bevis for levering. 
7. Alle tilbakebetalingskrav må ledsages av originalkvitteringer for kjøp av ACUVUE® kontaktlinser, som viser
kjøpspris og kjøpsdato. Kopiering, modifisering, salg, handel eller kjøp av fordringsskjema eller kjøpsbevis er forbudt. 
8. Alle tilbakebetalingskrav må gjøres innen 6 måneder etter kjøpet.
9. Alle tilbakebetalingskrav for ACUVUE® endagskontaktlinser skal ledsages av minst 75 % av antall kjøpte kontaktlinser i uskadd originalforpakning. Alle tilbakebetalingskrav for ACUVUE® flerdagskontaktlinser skal ledsages av minst 65 % av antall kjøpte kontaktlinser i uskadd originalforpakning.
10. Tilbakebetalingskrav kan gjøres for høyst ett års forbruk av linser. Beregning av årsforbruk er basert på bytteskjema anbefalt av Johnson & Johnson.
11. Tilbakebetalingskrav kan kun behandles etter at du har informert din optiker om at du ikke er fornøyd med linsene.
12. Databehandleren for personopplysninger er Johnson & Johnson AB. Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å administrere dette tilbudet og gjøre tilbakebetalingen din. Vi vil gi din personlige informasjon til AREL-DATA, som vil sjekke refunderbarheten og gjøre tilbakebetalingen for oss. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss på [email protected] eller +46 84702400, men hvis du gjør det, kan vi ikke gjøre tilbakebetalingen
13. Dine rettigheter etter forbrukerkjøpsloven kommer i tillegg til tilfredshetsgarantien.  Dine lovbestemte rettigheter påvirkes ikke av denne tilfredshetsgarantien. 
14. Garantigiveren og behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er Johnson & Johnson AB, Kolonnvägen 45, 170 67 Solna, Sverige. E-post: [email protected].
Personlige opplysninger i dette kravskjemaet vil bare bli brukt til å administrere skjemaet, og ikke til noe annet formål, og vil ikke bli gitt videre til tredjeparter

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER